Alle nieuwe Renault Mégane modellen

Zoals iedereen wel weet is het merk Renault wat auto fabriceren betreft een grootspeler op het wereldtoneel. Op de hele wereld wordt auto’s afgezet, vanwege het smaakvolle design, het brede aanbod in types, de betaalbare prijs, de goede naam en innovatieve snufjes die elke keer worden toegevoegd. Om de liefhebbers van Renault tevreden te houden, worden nog altijd nieuwe Renaults Mégane geproduceerd, een van de populairste types, als het op Renault aankomt. Daarom zullen we in het vervolg hier een overzicht geven van enkele van de nieuwste varianten.

Het gaat hierbij dan om de modellen van Renault Mégane: All-New MEGANE Expression+, All-New MEGANE Dynamique Nav, All-New MEGANE Dynamique S Nav, All-New MEGANE GT Line Nav, All-New MEGANE Signature Nav and All-New MEGANE GT Nav.

All-New MEGANE Expression+: deze auto is op dit moment te koop voor zo’n 17.540 pond en heeft een aantal moderne functies, los van het prachtige design van de auto. Zo heeft het handmatig verstelbare airconditioning, cruise control, waarmee je een bepaalde snelheid kunt vasthouden, zonder dat je het gaspedaal nog hoeft in te trappen. Ook zitten er mistlichten aan de voorkant van de auto. Verder heeft het speciale 16” Dakota wielen, daglichten die werken op led-licht en nog vele andere accessoires.

All-New MEGANE Dynamique Nav: deze auto is iets duurder, namelijk 19.040 pond volgens de huidige marktprijzen, maar heeft daarom ook een behoorlijk aantal moderne snufjes, zoals parkeersensoren, een speciaal multimediasysteem met ingebouwde TomTom, Bluetooth audio streaming, Touchscreen, stemcontrole en onder andere 3d navigatie. Kortom een uitgebreid pakket zit bij de auto inbegrepen. Ook herkent hij verkeersborden, waardoor je er nooit meer een hoeft te missen.

All-New MEGANE Dynamique S Nav: De S Nav is nog weer wat duurder dan de vorige auto, namelijk 20.040 pond. Toch is dat geen geld als je ziet wat voor auto je krijgt en wat daar allemaal bij zit. Alle snufjes die de vorige auto had, zitten bij deze ook begrepen (bij de normale Nav dus), maar deze auto heeft bijvoorbeeld speciale velgen, namelijk 17” diamant uitgesneden lichtmetalen velgen. Dat geeft een enorm speciaal effect aan je auto en daarmee kun je absoluut indruk maken bij vrienden en familie.

All-New MEGANE GT Line Nav: Ook dit is een mooie uitvoering van het betreffende model van Renault. Het kost slechts 20.540 pond en is daarmee gemiddeld qua prijs vergeleken met de andere varianten. Het heeft zwartchromen spiegelramen, waardoor nauwelijks naar binnen te kijken is. De auto heeft verder chromen deuren en sportieve stoelen met ingebouwde hoofdsteun, waardoor je altijd kunt ontspannen. Wat uiterlijk betreft voldoet deze auto absoluut aan de wensen van de gemiddelde autolierhebber en is het echt een aanrader.

All-New MEGANE Signature Nav: Deze auto heeft koplampen die volledig werken op ledverlichting, is vanbinnen stijlvol bekleed met zwart leer, een Nappa leren stuur en speciale achteruitkijkcamera, waarmee je kunt zien wat er achter je gebeurt als je bijvoorbeeld wil inparkeren of de weg onoverzichtelijk is. Deze auto kost 21.540 pond.

All-New MEGANE GT Nav: Bij alle Nav auto’s is logischerwijs veel aandacht besteed aan het navigatiesysteem, want de Nav staat voor navigator. Deze auto kost 26.440 pond, maar dan heb je ook wat. Een touchscreen TomTom met Bluetooth audio streaming mogelijkheid, mogelijkheid tot stembesturing enzovoort. Verder is er voldoende mogelijk om AUX- of USB-kabels aan te sluiten. Daarnaast heeft de auto achteruitrijcamera en Ledverlichting in de koplampen. Absoluut het kopen waard dus. Klanten zijn uitermate tevreden over deze auto en waarderen het daarom, ook hoog.

Extra’s

Het is ook mogelijk om de Renault die je koopt nog een extra eigen touch te geven, door zelf bepaalde accessoires toe te voegen, waarvan jij denkt dat ze je auto opleuken waardoor de auto echt jouw auto wordt. Zo kun je bijvoorbeeld aluminium pedalen in laten bouwen, wat een supermooi effect geeft. Voor de vakantiegangers is het handig om een systeem op de auto te laten bouwen waardoor er een dakkoffer op kan. Ook een intrekbare trekhaak kan nog bevestigd worden en nog een aantal andere dingen.

Ook kan praktische informatie over de auto nog wel handig zijn, daarom hier een overzicht. 4359 is de auto in de lengte, met buitenspiegels 2058 mm in de breedte en in de hoogte is gemiddelde Renault Mégane precies 1447 mm. Echter, wanneer de achterklep van de auto openstaat, iets wat vrijwel alle auto’s tegenwoordig hebben, is de auto aanzienlijk hoger. Kijk dus uit met het opendoen van de kofferbak in lage ruimtes. De auto zou dan zo’n 2044 mm hoog zijn. Qua diepte is de kofferbak 434 liter, wat dus betekent dat er voldoende ruimte is om spullen in de kofferbak te stoppen.